Maatwerk geleverd door The Workout Community is trainen op een locatie naar keuze of in de directe omgeving inclusief trainingsmateriaal. Business Training, Small Group Training, Personal Training of een clinic op maat gemaakt zoals bijvoorbeeld Kinderfeestjes. Wil jij samen sporten met collega’s, eigen groep of alleen? Bekijk ons uitgebreide aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Business Training

Investeren in de vitaliteit, gezondheid en welzijn van werknemers betaalt zich terug! Werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn productiever op de werkvloer. Ze voelen zich meer betrokken door teambuilding en het ziekteverzuim daalt.

Of het nou gaat om één training of clinic in plaats van bijvoorbeeld een vrijdagmiddag borrel of teamuitje, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement toe. Trainen in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn en is toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Vraag een offerte aan en profiteer van de voordelen van trainen op kantoor.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Small Group Training

Speciale Small Group Trainingen voor jou en je eigen groep. Flexibel op elk gewenste dag, tijd en locatie, inclusief materialen voor een vast tarief per uur!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Personal Training

Samen naar een persoonlijk doel trainen zoals bijvoorbeeld afvallen, sportprestaties verbeteren, algemeen fitter zijn of sterker worden na een blessure. Wij helpen je graag om het optimale uit jezelf te halen.

Resultaat gegarandeerd!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Bootcamp voor Kinderen

Het beste voorbeeld geef je zelf! Kinderen vinden het vaak erg leuk om te zien en te ervaren wat hun ouders doen. Om deze reden hebben wij meerdere malen met Vader- of Moederdag speciale Familie Bootcamps georganiseerd. Dit werd zo goed en enthousiast ontvangen door de kinderen dat ze ook graag bij hun Kinderfeestje met vriendjes/vriendinnetjes willen Bootcampen. The Workout Community kan het feestje organiseren zoals jullie dat willen. Of het nu gaat om alleen een training of een uitgebreid pakket met eten/drinken/ballonnen/ give away etc in samenwerking met jullie en jullie wensen vullen we het voor jullie in. Er kan tevens gekozen worden voor een custom made sportshirt voor de jarige job!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

 

Need Help?