Gezellig in groepsverband trainen onder professionele begeleiding. Actief bewegen in de buitenlucht, zonder moeilijke toestellen en saaie loopbanden. 365 dagen per jaar! In de regio Amersfoort, Soest en Soesterberg.

Bootcamp Training voor alle niveaus

Bij Bootcamp Training voor alle niveaus wissel je constant fitness en cardio af. Hierdoor verleg je in korte tijd flink je grenzen en door dit in de buitenlucht te doen, boost je je immuunsysteem en is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. Je eigen lichaam is het beste fitnesstoestel, door middel van je eigen lichaamsgewicht verhoog je de kracht, de stabiliteit en de mobiliteit van je lichaam.

Bij The Workout Community staat persoonlijke aandacht voorop en blijven we graag met jou in verbinding. Je kunt bij ons terecht in Amersfoort, Soest en Soesterberg. Al onze trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Wanneer je bij ons komt trainen, weten we wie je bent en kennen we jou bij naam. We zijn bekend met eventuele blessures en passen indien nodig de oefening voor je aan.

Power Bootcamp

Lekker zwaaien met gewichten? Bij Power Bootcamp maken we gebruik van extra gewichten zoals touwen, kettlebells, dumbells etc. om de krachttoename per spiergroep te trainen. Alle spiergroepen komen aan bod. Ben je beginner? Geen probleem! Ook bij deze training kan de oefening afgestemd worden op jouw eigen niveau.

Mindful Bootcamp

Sporten en ontspannen tijdens Mindful Bootcamp! Deze bootcamp is een combinatie van hardlopen, yoga en bootcamp. Tijdens de training ben je je bewust van het hier en nu, laat je alles los en gun je jezelf de ruimte. Hierdoor leer je omgaan met stress, krijg je meer focus, energie en je voelt je in balans, vitaler en fitter.

* NIEUW * Yoga

In Yang Yoga beweeg je op een ritmische manier en houd je poses relatief kort vast. Zo train je je spieren en maak je je lichaam sterker. Door te bewegen op het ritme van de adem ontstaat meditatie in beweging. Yoga is een aanwinst voor iedere lichaam omdat je uit je vaste beweegpatroon stapt en zo je lichaam soepel houdt en een echte boost geeft.

Boks bootcamp

Boksen in de buitenlucht voor alle niveaus. Leer op een leuke manier boksen, met elkaar en niet tegen elkaar. Boksoefeningen worden afgewisseld met bootcamp voor een leuke afwisseling tussen techniek, uithoudingsvermogen en kracht. Je verbrand veel calorieën, je verslaat je stress en bouwt aan je zelfvertrouwen. Waar wacht je nog op? In verband met hygiëne vragen we je om je eigen handschoenen mee te nemen.

Mom & Mom2be bootcamp

Bootcamp voor dames die zwanger zijn of zwanger zijn geweest. Ga op een verantwoorde manier aan de slag met onze trainster Annerike. Zij helpt jou om gezond en fit te blijven tijdens deze prachtige periode in je leven. Trainen tijdens je zwangerschap is goed voor jou en je kindje en wij weten precies hoe je dat aanpakt.

Need Help?