Hallo allemaal!

Een berichtje vanuit Marokko!
Aankomend weekend gaat de zomertijd in wat betekent dat de Soesterduinen ‘s avonds weer lekker licht is! De maandagavond bootcamp in Soest is vanaf maandag 1 april weer in de Soesterduinen in plaats van het Gemeentehuis en dit is geen grapje 😉
Michael geeft iedere week op maandag 19:00 uur je de kickstart van de week!

Voor de paasbootcamp op zondag 31 maart in Park Randenbroek kun je je tot vrijdag a.s. aanmelden i.v.m. de voorbereidingen. Als je nog niet bent aangemeld doe dit dan zo snel mogelijk! Voor deze training heb je deze keer geen special credit nodig.

Liefs, team TWC

Wat een weertje!! Heerlijk om weer lekker aan de slag te gaan.

VAKANTIE
Wij (Robbie en Tania) gaan binnenkort genieten van een welverdiende vakantie. Wij zullen 2 weken afwezig zijn van 24 maart tot en met 5 april. Onze trainer Floris volgt ons op van 6 april tot en met 26 april.
In deze periode zullen wij ons best doen om zo min mogelijk trainingen uit te laten vallen. Als jouw favoriete training niet doorgaat kun je deze misschien inhalen op een andere locatie of tijdstip. Bedankt voor jullie begrip en excuses voor het ongemak.

PAASSPECIAL
Verder kun je op zondag 31 maart meedoen bij de paasspecial in park Randenbroek die zal worden georganiseerd door Patty.

 

Heb jij al eens mee willen doen aan een mudrun maar ben je bang dat je niet fit genoeg bent? Wil jij jouw bootcamp training naar een hoger niveau tillen? Of vind je het gewoon gaaf om samen met een paar medesporters naar een doel toe werken om uiteindelijk gezamenlijk de uitdaging aan te gaan? Dan hebben wij nu een mooie uitdaging voor jou!

Op 20 April 2024 gaan we meedoen aan de Strong Viking 7, 13 of 19 kilometer met obstakels door de modder. Als we genoeg aanmeldingen krijgen dan beginnen we op 20 Januari met de eerste training onder begeleiding van Patrick. De inhoud word door ons zorgvuldig samengesteld om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het evenement. Je gaat dus aan de slag met onderdelen die je ook kunt tegenkomen bij de run. Denk hierbij aan monkeybars, touwklimmen, farmerswalk en ploegen door de modder. Deze training is voor iedereen. Dus of je nu een snelle tijd wilt neerzetten of gewoon wilt overleven. Wij gaan je helpen en jullie helpen elkaar! Dit is een ervaring die je niet wilt missen. Naast de training die op zaterdag zal plaats vinden ga je nog 1 of 2 keer per week deel nemen aan onze bootcamps (niet bij de prijs inbegrepen). Zo weet je zeker dat je fit genoeg bent om de eindstreep te halen.

Je kunt je aanmelden middels een WhatsApp bericht of email en zodra we genoeg inschrijvingen hebben laten we het direct weten. De kosten bedragen €299,- Hiervoor krijg je je ticket, 2 x een shirt (een van de organisatie en een van ons), 13 x training door de fitste man van Amersfoort. Met een programma opgesteld door ervaringsdeskundigen en een onvergetelijke ervaring. Er worden natuurlijk mooie actiefoto’s gemaakt. Het aanbod geld voor leden en niet leden.

Doe je mee? Kijk alvast even om een indruk te krijgen en meld je aan!

Beste deelnemers vanaf woensdag 17 januari zal Robbie de Mom(2B) bootcamp van Annerike overnemen. De woensdagavond in Soesterberg komt daarmee voorlopig te vervallen. Dit hebben wij besloten ivm met de tegenvallende opkomst in Soesterberg.
Op maandagavond gaat Ernesto stoppen met de powerbootcamp in vathorst. Aanstaande maandag zal de laatste training van hem in Vathorst zijn.
Wij gaan z.s.m. op zoek naar 1 of meerdere trainers om deze uren op te vullen.
Groetjes Team TWC

Need Help?