Robbie Blom

Eigenaar en oprichter van The Workout Community is niet vies van zelf in het veld staan. Integendeel! Met een goede portie humor let Robbie vooral op techniek en vindt hij het belangrijk dat jij jouw workout goed uitvoert. Hard werken en fit worden hoeft niet stom te zijn! Zijn missie is dan ook om de beste versie van jezelf te zijn. Robbie zijn bootcamp is toegankelijk en hij maakt het leuk voor ieder niveau waardoor je zeker terug komt voor meer!


Patrick Ceder

Met vrijwel altijd een lach op zijn gezicht is Patrick een van onze enthousiaste trainers! Met veel plezier staat hij elke week in Park Randenbroek om jou een leuke ervaring te geven op het gebied van bootcamp. Patrick laat jou op jouw niveau presteren zodat jij het maximale uit jezelf haalt en met een voldaan gevoel thuis zult komen! Zijn full body workouts zijn elke week gevarieerd in combinatie met leuke en leerzame spelvormen tijdens de bootcamp training.


Mwenya Mulenga

Ga jij voor vuur? Dan ga je voor Mwenya! Een indrukwekkende trainer met een indrukwekkend repertoire! Hij geeft zijn workouts met zo veel energie dat je er zelf van zult gaan vlammen. Mwenya geeft uitdagende bootcamp trainingen met een vleugje Engels en zorgt ervoor dat jij moe, voldaan en met een lach de minuten doorkomt! 


Jeffrey Dasselaar

Laat je niet misleiden door zijn vriendelijke uiterlijk. Jeffrey is daadkrachtig, bekwaam en geeft jou dé stimulans om het beste uit jouw workout te halen!


Michael Van Dorst

Zoals al onze trainers heeft Michael een passie voor sport en bewegen! Deze stoere student fysiotherapie komt op zijn motor naar jouw training en brengt zijn passie graag over. 


Patty Van der Greft

Mindfulness trainster Patty is down to earth en brengt jou in hogere sferen tijdens de Mindful Run Bootcamp. Patty leert jou tijdens de training over looptechniek, ademhaling en ontspanning.  


Nick

Nick is onze Kettlebell bootcamp trainer.  


Annerike

Annerike is onze Mom(2B)Bootcamp trainster. Ze is gespecialiseerd op het gebied van hormonale (dis)balans bij vrouwen en Post Natale bekkenbodemproblematiek.