Commit to be fit!

”Trainen is voor iedereen en het is belangrijk dat je er plezier in hebt zodat je je doelen bereikt!”

Hoi! Leuk dat je er bent! Mijn naam is Robbie Blom, oprichter en eigenaar van The Workout Community! Graag neem ik je mee naar het punt dat we (mijn vrouw en ik) hier gekomen zijn.

Door mijn grote liefde voor sport heb ik na het afronden van mijn sportmanagement opleiding aan de CIOS drie jaar gewerkt als fitness- en groepsinstructeur bij Optisport. Hier ontwikkelde ik mezelf als trainer in verschillende technieken en groepsdynamiek waar ik mijn passie in vond.

Een van de leden destijds vroeg mij of ik wekelijks een uurtje Bootcamp wilde geven in de Soesterduinen wat ik heerlijk vond buiten in de natuur! Ik besloot om te stoppen bij Optisport en mijn avontuur als ZZP’er te starten met als eerste opdrachtgever The Bootcamp Club Amersfoort. De uren breidde zich steeds verder uit en van ene opdracht kwam de andere. Naast de reguliere trainingen heb ik veel mensen geholpen met het behalen van hun doelen door middel van Personal Training en zowel evenementen als clinics verzorgd. Daarnaast heb ik bij diverse bedrijven zoals de ABN Amro, Rabobank, Arla en Applied Medical bedrijfstrainingen gegeven.

Mijn vrouw en ik hebben afgelopen jaar (2020) een zoon gekregen naast onze twee dochters en toen kwam de Coronacrisis… Ik had net een vast contract getekend bij The Bootcamp Club Amersfoort maar helaas werd deze zo hard getroffen door de crisis dat het bedrijf failliet ging. Ik gaf online trainingen aan bedrijven en voor de mensen thuis dus zodra er groen licht werd gegeven voor buiten trainen werd ik direct benaderd.

Mijn vrouw Tania moedigde mij aan om als eigen ondernemer te beginnen. Hier droomde ik stiekem al heel lang en heel vaak van maar iets hield me tegen. Gelukkig heb ik een keer naar mijn vrouw geluisterd en mag ik mezelf de trotse eigenaar noemen van onze eigen onderneming!

Tania heeft tijdens haar HAVO bij een reclamebureau voor PON Automobielhandel als projectmanager gewerkt waar zij reizen verzorgde naar diverse Volkswagen fabrieken. Vervolgens heeft zij haar Kappersdiploma behaald en is zij een aantal jaren werkzaam geweest bij de webshop van VT Wonen waar zij zowel Klantenservice als Financiƫn deed.

Samen zijn we organisch gegroeid naar een gouden duo, een goede combi van achter de schermen en in het veld! Samen met onze toptrainers staan we graag voor iedereen klaar en geloven wij in ons innovatieve concept van eerlijk sporten! What you see is what you get voor een eerlijke prijs!

Need Help?