Heb jij al eens mee willen doen aan een mudrun maar ben je bang dat je niet fit genoeg bent? Wil jij jouw bootcamp training naar een hoger niveau tillen? Of vind je het gewoon gaaf om samen met een paar medesporters naar een doel toe werken om uiteindelijk gezamenlijk de uitdaging aan te gaan? Dan hebben wij nu een mooie uitdaging voor jou!

Op 20 April 2024 gaan we meedoen aan de Strong Viking 7, 13 of 19 kilometer met obstakels door de modder. Als we genoeg aanmeldingen krijgen dan beginnen we op 20 Januari met de eerste training onder begeleiding van Patrick. De inhoud word door ons zorgvuldig samengesteld om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het evenement. Je gaat dus aan de slag met onderdelen die je ook kunt tegenkomen bij de run. Denk hierbij aan monkeybars, touwklimmen, farmerswalk en ploegen door de modder. Deze training is voor iedereen. Dus of je nu een snelle tijd wilt neerzetten of gewoon wilt overleven. Wij gaan je helpen en jullie helpen elkaar! Dit is een ervaring die je niet wilt missen. Naast de training die op zaterdag zal plaats vinden ga je nog 1 of 2 keer per week deel nemen aan onze bootcamps (niet bij de prijs inbegrepen). Zo weet je zeker dat je fit genoeg bent om de eindstreep te halen.

Je kunt je aanmelden middels een WhatsApp bericht of email en zodra we genoeg inschrijvingen hebben laten we het direct weten. De kosten bedragen €299,- Hiervoor krijg je je ticket, 2 x een shirt (een van de organisatie en een van ons), 13 x training door de fitste man van Amersfoort. Met een programma opgesteld door ervaringsdeskundigen en een onvergetelijke ervaring. Er worden natuurlijk mooie actiefoto’s gemaakt. Het aanbod geld voor leden en niet leden.

Doe je mee? Kijk alvast even om een indruk te krijgen en meld je aan!

Strong Viking Bootcamp training
Need Help?